FILIP ĐUKIĆ I MARIJA ANA IMALI SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Ljubavnici iz Farme se snimali ODMAH POSLE i navukli gnev na Instagramu (VIDEO)

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Jan.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP ĐUKIĆ I MARIJA ANA IMALI SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Ljubavnici iz Farme se snimali ODMAH POSLE i navukli gnev na Instagramu (VIDEO)

Bivši učesnici “Farme” Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić imali su saobraćajnu nesreću, iz koje su, srećom, izašli nepovređeni, a onda su načisto šokirali sve kada su odmah objavili selfi sa lica mesta i još snimili video u svom automobilu koji je sleteo u jarak.
Marija Ana nije marila što je samo nekoliko trenutaka ranije mogla da nastrada, pa je brže-bolje snimila selfi koji je izazvao lavinu negativnih komentara.
“Ma, koga briga za auto i štetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i da li su umalo ubila nekoga, bitno je da si ti napućila usta i opalila selfi. Bravo”. “Najbitnije je da se odmah slikaš i okačiš na je**ni Instagram”… samo su neke od poruka besnih fanova, koji su izvređali Mariju Anu.
Međutim, to im očigledno nije bilo dovoljno, pa su Filip i Marija Ana objavili i video iz svog automobila i ponovo pokrenuli bujicu negativnih komentara:

Iii ovako je sve to izgledaloMi smehom sve resavamoKome se ne svidja,ne mora da gleda ili neka crkne od ljubomore…sorry Mi smo bolje nego sto smo bili,na autu ogrebotine nema ideeemooo@filip_d_style #10nasat #kovasjebe #rokajmile
A video posted by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on Jan 11, 2017 at 9:54am PST


A ovo je slika odmah nakon saobraćajne nesreće:

Inace sve je full i sve je super
A photo posted by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on Jan 11, 2017 at 8:55am PST


(PIplmetar.rs)

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.