Izvor: iYupi.com, 14.Nov.2010, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: PEJA I SANJA DUELISTI! VIDEO!

Pevačica Sanja Stojanović i voditelj Zoran Pejić Peja večeras će se da  se bore za ostanak na farmi u Lisovićima! U podeli štapića sinoć se većina farmera između Zorane i Peje opredelila za Peju, koji je sakupio 13 štapića. Podelu štapića  Vendi je iskorstila da još jedno se okomi na Zoranu, za koju je rekla da  je  FBI, da  spletkari i mešetari. Poručila joj je da će joj stati na put.

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

DUELISTI SANJA I PEJA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Nov.2010

LISOVIĆI - Pevačica Sanja Stojanović i voditelj Zoran Pejić Peja večeras će se da se bore za ostanak na farmi u Lisovićima!.. LISOVIĆI - Pevačica Sanja Stojanović i voditelj Zoran Pejić Peja večeras će se da  se bore za ostanak na farmi u Lisovićima!..U podeli štapića sinoć se većina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.