FARMA: MINA PIŠKILA U KORITO ZA KUPANJE!

Izvor: Kurir, 25.Jun.2010, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: MINA PIŠKILA U KORITO ZA KUPANJE!

Mina Kostić se olakšava na mestu na kojem se drugi farmeri kupaju! Do šokantnog otkrića došla je detektiv Zorica Brunclik, koja je informacije od farmerskog značaja podelila sa ostalim ukućanima.

Mina Kostić se olakšava na mestu na kojem se drugi farmeri kupaju!

Do šokantnog otkrića došla je detektiv Zorica Brunclik, koja je informacije od farmerskog značaja podelila sa ostalim ukućanima. Kemiševa lepša polovina nanjušila je, još pre nekoliko dana, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je nešto „trulo“ u kupatilu i da mnogo zaudara, a kao glavni krivac označena je „džepna Venera“.

- Iskreno, ne verujem da bi Mina bila u stanju da to uradi - rekla je Dragana Milošu i dodala:

- Mislim da je to Zorica izmislila kao provokaciju, i to potpuno bespotrebno - konstatovala je balerina, ali se grdno prevarila, jer je Mina kasnije priznala Gagiju da je bila „nestašna u koritu“.

- Pa šta ako sam pišala u korito, to svi rade! Uvek ga posle toga dobro isperem i nisam primetila da voda u njemu smrdi. Nervira me samo što to svi rade, ali se prave fini. Ovaj svet je previše surov za mene - jadala se Mina denseru, koji je, po običaju, klimao glavom.

Mnogi izbačeni farmeri pričali su kako se pojedini ukućani uopšte ne kupaju. Sad znamo i zbog čega.

Ivana Vidaković

Mina: Pa šta ako sam pišala u korito? Uvek ga posle toga dobro isperem i nisam primetila da voda u njemu smrdi!!!

Zorica je nanjušila da je nešto „trulo“ u kupatilu i da mnogo zaudara, a kao glavni krivac označena je „džepna Venera“
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.