Izvor: iYupi.com, 24.Dec.2010, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: KATARINA PRIZNALA - ZAVISNA OD KOCKE! VIDEO!

Poznata ukućanka imanja u Lisovićima, nije samo slaba na manekene. Izgleda da joj je slabost i kocka. Katarina Živković otkriva da je veliki novac ostavila na kocki u Las Vegasu Katarina Živković u sinoćnom razgovoru sa Jasminom Anom otkrila je nešto jako zanimljivo. Dok su čavrljale Kaća je rekla da je jedno vreme bila navučena na kocku. Kada je bila u Las Vegasu sav novac je ostavila na kocki, pa se tako bez dinara (dolara) vratila u Srbiju. Negodovanje Jasmine Ane po tom pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << osporila je kostantacijom "ko zna kada ću ja ponovo ići u Ameriku" izgleda da joj niko nije rekao da i mi Srbi imamo kockarnice. Kako dani na imanju prolaze, tako saznajemo nešto novo. Ko zna kakve će poroke ukućani otkriti do kraja. Katarina, čuvaj se ti manekena i kocke, loša je to kobinacija.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina bila 'navučena na kocku'!

Izvor: Svet, 25.Dec.2010, 00:42

Katarina Živković u sinoćnom razgovoru sa Jasminom Anom otkrila je nešto jako zanimljivo. Dok su čavrljale Kaća je rekla da je jedno vreme bila navučena na kocku. Kada je bila u Las Vegasu sav novac je ostavila na kocki, pa se tako bez dinara (dolara) vratila u Srbiju. Negodovanje Jasmine Ane...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.