Izvor: iYupi.com, 18.Dec.2010, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: JASMINA ANA KOKOŠKA, BANE PEŠOVAN I BULJ*Š!

Zdravković i Limen isprozivali farmere koji nisu hteli da im pomognu da obave zadatak Zadruga je farmerima naredila da iznesu sve krevete koji su višak. Bata se odmah latio posla i vredno radio, sve dok mu se Jasmina nije našla na putu i umalo ga oborila sa sve krevetom. Tada je pobesneo. Bata: Šta se, ženo, motaš tu?! Ne može od tebe da se radi! Trtiš se ovde bez potrebe.Jasmina: Stvarno si puk’o! Samo se dereš na mene.Bata: Kao luda Nasta si. Nabijaš se gde ti nije mesto. Svi nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << rade, samo ona ne zna šta radi. Još meni kaže da sam puk’o, strašno. Onda je pevač izašao napolje s Limenom.Bata: Jesi li video ovu ludu ženu? Guzi se i samo smeta.Limen: Ja ne verujem da je bila sa Zaharom!Bata: Pa, ne znam... On je hiperinteligentan čovek, otkud toliko dugo u vezi sa ovom kokoškom? Limen: Kao da je tražio retarda. Pazi, ona nije mogla pre biti pametnija. Ona je tipična kokoš. Ja joj samo kažem: „Ti si glupa žena“ i ne uplićem se dublje s njom.Posle Jasmine, njih dvojica su pretresla i Baneta, koji je sve vreme sedeo.Bata: Ako smo svi jednaki ovde... Ovu devojčicu ovde, ovog pešovana puštaju da ništa ne radi... Ovog buljaša... On, brate, leži, uživa, još gleda nas kako radimo i naslađuje se. Šta me gledaš, govno jedno usrano?! Limen: Znam nešto, ali ne smem sad da pričam. Pričaću ti kad budemo izašli. Vezano za njega. Tek tad ćeš shvatiti da nismo jednaki.
Pogledaj vesti o: Farma,   Bane Farma

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Bata: Jasmina je kokoška!

Izvor: Svet, 18.Dec.2010

Kazna koja je usledila od strane zadruge nakon što su farmeri odbili da izvrše nedeljni zadatak već počinje da košta živaca mnoge, a među prvima je 'pukao' Bata Zdravković, koji je osuo paljbu po Jasmini Ani, uplevši u priču i njenog bivšeg 'prijatelja' Milutina Popovića Zahara. Sve je počelo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.