Evo šta se muškarcima najviše dopada kod Seksi Sandre (foto)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se muškarcima najviše dopada kod Seksi Sandre (foto)

Iako je sedma sezona Farme već odavno završena, bivši učesnici najpoznatijeg imanja u Lisoviću i dalje su veoma popularni među ovdašnjom publikom, a svaki njihov korak je pod budnim okom javnosti.

Jedna od njih je svakako i pevačica Sandra Valterović koja će na Farmi ostati upamćena po seksu sa Crnim. a nakon napuštanja popularnog imanja, Sandra uglavnom odmara i puni baterije za obaveze koje je čekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u septembru. Ovih dana, spas od letnjih vrućina pronašla je na jednom prestoničkom bazenu, a njeno zgodno telo nije promaklo oku većine muških posmatrača.

A da bivša farmerka nije slučajno dobila nadimak Seksi Sandra potvrđuje i fotografija koju je okačila na Instagram, na kojoj se pored izazovnog crvenog kupaćeg kostima, muškarcima najviše dopala Sandrina provokativna tetovaža na guzi, pa su neki odmah komentarisali da je izbrala idealno mesto da oslika svoje telo.

Kako se vama dopada tetovaža Seksi Sandre?

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.