Dušica otkrila kog bi farmera Nikola Lakić odveo u krevet (video)

Izvor: Svet, 14.Maj.2016, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica otkrila kog bi farmera Nikola Lakić odveo u krevet (video)

Već su se nekoliko puta na imanju u Lisoviću mogle čuti insinuacije da je Nikola Lakić naklonjen istom polu, a takve priče dodatno je podgrejala Dušica Grabović.
“Dušice, hoćemo li se k*esnuti kada izađemo sa Farme“, u šali je upitao Lakić, ne sluteći kakva ga kontranapad čeka.
Pevačica se smejala njegovom pitanju, pa je izrazila sumnju da bi Nikola pre imao seks sa bivšim farmerom Banetom Đokićem nego sa njom.
“Bane >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ti je jedina neostvarena seksualna fantazija! To je tvoj dečko, to je tvoja seksualnost”, samouverena je bila Dušica.
Nikola je ostao nem na ove tvrdnje, a Dušica mu je posle toga sela u krilo. Pevačica je otkrila da u tom trenutku ispod haljine nije nosila donji veš, u šta se zgodni fudbaler i sam uverio.
Podsetimo, odnos Baneta Đokića i Nikole Lakića je već nekoliko puta bio dovođen u pitanje. Po medijima su se čak provlačile navodne izjave bivšeg farmera da je sa svojim drugom imao seks u štali, tokom boravka na Farmi, što je Bane demantovao za SVET.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dušica otkrila kog bi farmera Nikola Lakić odveo u krevet (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Maj.2016

Već su se nekoliko puta na imanju u Lisoviću mogle čuti insinuacije da je Nikola Lakić naklonjen istom polu, a takve priče dodatno je podgrejala Dušica Grabović...“Dušice, hoćemo li se k*esnuti kada izađemo sa Farme“, u šali je upitao Lakić, ne sluteći kakva ga kontranapad čeka...Pevačica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.