Dušica Grabović se udaje, a evo ko će joj pevati na svadbi (foto)

Izvor: Svet, 21.Avg.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica Grabović se udaje, a evo ko će joj pevati na svadbi (foto)

Bivša učesnica “Farme 7” Dušica Grabović redovno obaveštava o tome šta radi i kuda ide preko društvene mreže Instagram, a ovog puta je iznenadila svije pratioce.
Naime, Dušica je pozirala sa Slađom Alegro, a u opisu fotke je dodala da su se njih dve dogovorile da popularna pevačica peva Grabovićevoj na svadbi.
“Ako ona ne dođe da mi peva na venčanju, ni ja ne dolazim. Dogovor je pao”, napisala je Dušica u opisu.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušica Grabović se udaje, a evo ko će joj pevati na svadbi (foto)

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2016

Bivša učesnica “Farme 7” Dušica Grabović redovno obaveštava o tome šta radi i kuda ide preko društvene mreže Instagram, a ovog puta je iznenadila svije pratioce...Naime, Dušica je pozirala sa Slađom Alegro, a u opisu fotke je dodala da su se njih dve dogovorile da popularna pevačica peva...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.