Drugarice se posvađale zbog dečka: Jelena Krunić opelela po Tamari zbog Ace

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2015, 05:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugarice se posvađale zbog dečka: Jelena Krunić opelela po Tamari zbog Ace

Večeras izbačeni farmeri imaju priliku da postave pitanja učesnicima koji se nalaze na imanju, a svoju priliku je dobila Jelena Krunić, koja je razočarana ponašanjem njenih nekadašnjih drugara na “Farmi”. Ona je tokom svog boravka na imanju imala seks sa Acom, sa kojim se Tamara zbližila poslednjih nekoliko nedelja. Nju je zanimalo da da li među njima zaista postoji ljubav, kao i da li su čekali da ona >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << napusti rijaliti kako bi započeli svoju romansu. Krunićeva ih je pitala i da li smatraju da je ispravno to što su uradili jer su nekada bili svi drugovi.
“Ne znam zašto mi kvariš vezu koja je tek otpočela. Čekali smo dugo. To se desilo pre dve nedelje, nisam mogla od tebe da muvam Acu. Neodstaješ nam, žao mi je što nisi tu. Ako ti smeta, izjasni se, ja ću da se povučem”, rekla je Tamara, a Jelena je rekla kako joj ne smeta i da može da nastavi svoju vezu sa pevačem.
“Znam da je ona ironična, znam kakva je kao osoba, Aca je njena marioneta, ona je privatno jako dobar manipulator sa muškarcima. Možda on u Tamari vidi sponzora”, rekla je nekdašnja farmerka.
Ona je takođe upitala Acu zašto nikada nije stao u Tamarinu zaštitu kada ju je Kristijan napadao i vređao.
“Da smo napolju, ja bih stao u njenu odbranu, meni je Tamara rekla da bih joj se zgadio kada bih se respravljao sa Kristijanom. Ja sam njemu i rekao da nije džentlmenski bacati sto na devojklu. Nismo čekali da ti odeš, sve se desilo spontano”, zaključio je Živanović, dok se Krunićeva smejala, ističući da na “Farmi” nema pravih prijatelja.


#svet
The post Drugarice se posvađale zbog dečka: Jelena Krunić opelela po Tamari zbog Ace appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.