Drugarice prokletnice, šta učini ti: Tamara Đurić “ukrala” dečka Zorici Dukić!

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugarice prokletnice, šta učini ti: Tamara Đurić “ukrala” dečka Zorici Dukić!

Zorica Dukić: A nekada su bile najbolje drugarice



Zorica Dukić i Tamara Ðurić, koje su bile najbolje drugarice, zaratile su zbog dečka s kojim su obe bile u isto vreme.
Takmičarka “Parova” zabavljala se s jednim beogradskim frajerom, ali joj ga je nakon izvesnog vremena preotela učesnica “Farme”, s kojom je ona bila veoma bliska. Između prijateljica je, navodno, zbog istog momka izbila velika svađa, a malo je falilo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i potuku.
“Zorica i Tamara družile su se nekoliko godina i bile su nerazdvojne. Često su spavale jedna kod druge, delile novac, putovale zajedno, izlazile svako veče po klubovima… Delile su tajne i jedna drugoj bile upućene u svaki segment života. Zorica se krajem prošle godine opasno zaljubila u tog dečka s kojim je počela da se zabavlja.
Posle nekog vremena, normalno, upoznala je svoju najbolju drugaricu s novim dečkom i Tamari se on odmah dopao. A i ona njemu, očigledno. Iako se trudila da to Zorica ne sazna, ubrzo se pročulo da se i njih dvoje viđaju.
Ne treba da čudi što su se drugarice posvađale zbog tog mladića, koji u Beogradu slovi za jednog od najzgodnijih i najopasnijih. Mnoge devojke padaju na njegov izgled, kao i na tetovaže koje ima po telu”, otkriva izvor blizak starleti i dodaje da je usledio pravi haos.
“Kad je Zorica saznala da se njen dečko paralelno viđa i s drugaricom, htela je da je prebije. Tamara se u početku pravdala da to nije istina, ali na kraju je sve priznala. Od tog trenutka njih dve su prekinule svaki kontakt i ne podnose se“, zaključuje sagovornik, uz opasku da se više nijedna ne čuje ni sa mladićem.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.