Drugarice? Stanija komentarisala Jeleni Krunić slike na društvenim mrežama! FOTO

Izvor: Svet plus, 11.Jan.2016, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugarice? Stanija komentarisala Jeleni Krunić slike na društvenim mrežama! FOTO

Jelena Krunić i Stanija Dobrojević nisu bile u dobrim odnosima u toku takmičenja u rijalitiju Farma 6, međutim izgleda da se nakon završetka šou programa nešto pormenilo.

Naime, Jelena Krunić objavila je sliku na instagramu koju je komentarisala Stanija. ''Auu Jeco'', pisalo je kraj fotografije, a klaberka je bila iznenađena reakcijom pa je odmah objavila na Fejsbuku njen komentar. Kada se digla ''prašina'' u javnosti oko komentara, Jeleni su objasnili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su u pitanju Stanijini fanovi, a ona je kratko napisala: ''Tim gore''. Pogledajte:

Op,op,ko mi to komentarise slike na insta,haha,STANDZO BRATE,zar i ti?! 󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴

Posted by *Jelena Krunic* on недеља 10. јануар 2016.

 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.