Dragana savetuje Nemanju i Milenu

Izvor: Blic, 29.Maj.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana savetuje Nemanju i Milenu

Po prvi put od kada su se sastali na farmi, Dragana i Nemanja su fino i staloženo, bez svađa razgovarali o svom ljubavnom odnosu, te odnosu Milene i Dragane. Na kraju razgovora Dragana je čak savetovala ovom paru kako da se ponaša.

Nemanja i Dragana su se složili da je do raskida došlo zbog toga što su se izgubile emocije.

- Bila sam mnogo tužna, ali sada sam srećna i na kraju se sve dobro namestilo - rekla je Dragana, a potom su otkrili da jedno o drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << misle sve najbolje. U priču se ubacila i Milena, pa su njih dve izjavile da ne mogu da budu prijateljice, ali da se poštuju. Dragana je poručila Nemanji i Mileni da bi trebalo da veruju jedno drugom i da uživaju u vezi.

Milena i Nemanja su priznali da im je bilo čudno kada je Dragana došla, ali da su se sada navikli.

- Sada nam je veza čvrsta kao stena - rekao je Nemanja.

Međutim, nedugo zatim su se oštro posvađali. Milena je izjavila da je bila na nudističkoj plaži i Nemanji je to zasmetalo.

- To je sramota. Šta će neko sad da misli o tebi. Ti mene od početka blamiraš. Praviš od mene kretena, a sebe prikazuješ u lošem svetlu - besneo je Nemanja.

Ona mu je objasnila da nije znala šta on podrazumeva pod blamom i da je sve što je uradila radila jer je ona takva. Rasprava je trajala i trajala, a Nemanja se u jednom trenutku okrenuo ka kameri i rekao da je možda konzervativan, a možda i budala, a da publika to proceni sama.

Na kraju svađe, Nemanja je shvatio da je preterao pa je legao pored Milene. Usledilo je dugo ljubljenje.

- Vratiće se naš odnos u normalu kada napustimo farmu. Svađe su normalna stvar - tešili su se oboje.

Inače, Milena i Nemanja su od početka raskidali čak dva puta, a svađali se pet puta više. Nemanja sve vreme pokazuje ljubomoru, prvo zbog Sajka, a potom zbog Vlade, dok Milena krije istinu. Podsećamo da Milena nije htela da prizna da je bila u vezi sa Vladom, te ćemo videti kako će Nemanja reagovati kada bude saznao da je to, ipak, istina"

Muškarci bolje domaćice

Ove nedelje, kada su muškarci i žene zamenili uloge, posao je najbolje obavljen i mentor Proka je zadovoljniji nego ikada. Maca i Nemanja su prekjuče pekli pitu za doručak i Firči je rekao da se prvi put probudio a da ga je dočekala hrana. Svi su se složili da je u kuhinji bolje od kada su muškarci domaćice i da se niko ne svađa.

Gagi se izvinio Milošu

Poslednjih dana Gagi sve više vremena provodi u razgovoru sa Draganom i Minom, a nedavno je prišao i Milošu i upitao ga da li želi da razgovara. Miloš je tražio da mu se Gagi izvini, a kada je denser to učinio, nastavili su razgovor. Mahom su pričali o tome ko je jak da izbaci Miloša iz igre i Miloš je konstatovao da bi se veoma razočarao kada bi ga Gagi izbacio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dragana savetuje Nemanju i Milenu

Izvor: Svet, 29.Maj.2010

Po prvi put od kada su se sastali na farmi, Dragana i Nemanja su fino i staloženo, bez svađa razgovarali o svom ljubavnom odnosu, te odnosu Milene i Dragane. Na kraju razgovora Dragana je čak savetovala ovom paru kako da se ponaša. Nemanja i Dragana su se složili da je do raskida došlo zbog toga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.