Dragana prebolela Nemanju

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2010, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana prebolela Nemanju

Učesnica rijaliti programa ''Farma'' Dragana Milošević ima novog dečka, prenosi beogradska štampa.

Kako navodi list ''Kurir'', Dragana izlazi sa 23-godišnjim studentom FON-a Nikolom Kalabićem.

- Nikola je mnogo pažljiv dečko i svakodnevno joj to pokazuje. Pošto se odmorila od rijalitija, on ju je poveo na izlet u Republiku Srpsku, gde su proveli ceo dan - rekao je za ''Kurir'' blizak prijatelj balerine.

- Kad je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Farmi pokušavala da se odbrani od Đusovih nasrtaja, tvrdila je da je u vezi sa opasnim dečkom, koji će se obračunati sa svima koji je budu napadali. Ali, Nikola uopšte nije opasan. Student je, sportista i sasvim normalan mladić. To što je morao da bude odvojen od Dragane teško mu je palo, pa se od završetka rijalitija trude da što više vremena provedu zajedno - dodao je sagovornik beogradskog lista.

''Kurir'' je zvao Draganu kako bi dobio potvrdu, ali je bivša devojka ''zvezde Granda'' Nemanje Stevanovića kazala da nema momka.

- Nemam dečka! Nikola mi je samo drug i to je sve što mogu da kažem - izjavila je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dragana Milošević u vezi sa Nikolom Kalabićem

Izvor: CrveniTepih.com, 09.Jul.2010

Učesnica rijaliti programa 'Farma' Dragana Milošević ima novog dečka, prenosi beogradska štampa. Kako navodi list 'Kurir', Dragana izlazi sa 23-godišnjim studentom FON-a Nikolom Kalabićem. - Nikola je mnogo pažljiv dečko i svakodnevno joj to pokazuje. Pošto se odmorila od rijalitija, on ju...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.