Dragana: Drago mi je ako sam doprinela Nemanjinoj popularnosti

Izvor: S media, 29.Jun.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana: Drago mi je ako sam doprinela Nemanjinoj popularnosti

Ušla je kao obična devojka koja se bavi plesom i igra u „Grandu“, poznata i kao devojka Nemanje Stevanovića. Izašla je kao Dragana Milošević, miljenica nacije sa čekom od 20.000 evra u rukama. Nakon svega je srećna i zadovoljna, i napominje da je bivši dečko Nemanja i njegova devojka Milena uopšte ne zanimaju, niti su je, iako su se trudili, povredili i dotakli.

- Nemanja više nije taj lik s kojim sam ja bila. Možda se zaista promenio, možda se promenio pod uticajem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << devojke. Nisu me pogađale Nemanjine prozivke zato što sam na farmu ušla kao Dragana Milošević, balerina, a ne kao Nemanjina devojka. Uopšte ne razmišljam o Nemanji i Mileni, niti me oni zanimaju - kaže Dragana.

Ona je, ako je verovati rečima Saše Popovića, na farmu ubačena kako bi podigla popularnost bivšem dečku.

- Drago mi je ako sam doprinela Nemanjinoj popularnosti. Jednim delom sam bila svesna toga, a jednim delom je i on osećao da mu se bliži kraj takmičenja, a neće izdržati pa se prijavljivao za slugu - kaže balerina.

Saša Popović je najavio da „Grand“ produkcija ima velike planove za nju, te će je od sledeće sezone najverovatnije angažovati kao voditeljku.

- Drago mi je što to čujem, volela bih da budem voditeljka. To mi je jednim delom želja.

Dragana se veoma obradovala Miloševoj pobedi jer je, kako ističe, znala da će on osvojiti 100.000 evra, a veoma se iznenadila svojim plasmanom jer je na početku očekivala da će ispasti posle dve nedelje.

- Zadovoljna sam što me ljudi toliko vole. Na farmi sam bila ono što jesam - tvrdi Dragana.

Ona je Nemanju davno zaboravila, a već nekoliko meseci ima jaču polovinu koga čuva od očiju javnosti.

- Imam dečka, ali ne želim da iko zna ko je on zato što imam loša iskustva sa pokazivanjem momaka u javnosti. Želim da ga sačuvam samo za sebe. Nije došao u studio zato što smo se dogovorili da me ne čeka kada god budem izašla, jer sam znala da će mediji hteti da ga slikaju - kaže Dragana koja uopšte ne razmišlja o tome kako će potrošiti 20.000 evra.

- Ne mogu da mislim na to, trenutno mi je cilj da uživam sa meni dragim ljudima - zaključuje ona. Izvor: Blic.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.