ĐUS NE ULAZI NA FARMU!

Izvor: Kurir, 18.Jun.2010, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUS NE ULAZI NA FARMU!

Reper Ivan Ivanović sutra neće ući na seosko imanje u Lisoviću sa još nekoliko izbačenih farmera, jer ga producenti nisu nisu ni pozvali. U novinarsko-estradnim krugovima spekuliše se da Đus namerno nije pozvan jer je preterao one večeri kad je imao sukob sa Milošem Bojanićem, ali reper tvrdi da ne trpi nikakve sankcije zbog svog ponašanja.

- Neću se vraćati na Farmu, a za ostale farmere ne znam. Čuo sam se sa produkcijom i neće biti nikakvih sankcija prema meni. Bio sam u deset emisija na Pinku, tako da su mi njihova vrata otvorena. Jedino novac nisam dobio, ali pare ću zaraditi na drugi način - kaže Đus za Kurir!

(V. Đ.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.