„Divne priče sa iskakalicama“ u Vulkančiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:02

„Divne priče sa iskakalicama“ u Vulkančiću

Nove Vulkančić interaktivne slikovnice Farma i Vreme je za spavanje

Uz najslađe Divne priče sa iskakalicama, čitav jedan svet oživeće pred vašim mališanima. Nove interaktivne Vulkančić slikovnice Farma i Vreme je za spavanje pune su iznenađenja na svakoj strani.

Pridružite se medi i saznajte šta se to dešava na farmi i zašto je tamo tako uzbudljivo. Veselu avanturu upotpuniće fantastične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskakalice na svakoj sceni. Zavirite ispod prozorčića i otkrijte mnoštvo zabavnih iskakalica.

A kada padne mrak, ušuškajte se baš kao i meda i pripremite za laku noć. Pratite priču uz vesele prozorčiće i zanimljive iskakalice koje će zagolicati maštu svakog mališana.

Već danas možete obradovati svog malog čitaoca knjigom koju će odmah zavoleti.

Slikovnice iz serijala Divne priče sa iskakalicama Farma i Vreme je za spavanje za decu uzrasta do tri godine potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl [email protected] dobiće po jedan primerak knjige "Farma".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.