Devojka Slobe Đurkovića: Mnogo je zanimljiviji i duhovitiji nego na Farmi

Izvor: Kurir, 06.Sep.2013, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka Slobe Đurkovića: Mnogo je zanimljiviji i duhovitiji nego na Farmi

Tek je početak, imaće vremena nadam se da se u potpunosti pokaže i da predstavi sebe onakvim kakav jeste u realnom životu, rekla je Slobina devojka

Devojka učesnika pete sezone "Farme" Slobodana Đurkovića – Miljana Pavličević tvrdi da se njen dragi za sada dobro pokazao, ali tvrdi da može još mnogo toga.

"Super je, vredan je! Inače je mnogo duhovitiji i zanimljiviji, ali tek je početak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imaće vremena nadam se da se u potpunosti pokaže i da predstavi sebe onakvim kakav jeste u realnom životu", izjavila je lepša polovina učesnika rijalitija.

Pošto su trenutno razdvojeni, proverili smo sa Miljanom ko je od njih dvoje sklon ljubomori i kome je trenutno teže. "Još uvek nije proradila ljubomora zbog njegovih aktivnosti na Farmi zato što nije imao situacija zbog kojih bih ja mogla da se potresem. Trenutno je meni sigurno lakše jer svakoga dana vidim šta radi, a on verovatno razmišlja gde sam i šta radim. Sigurno mu nije svejedno. U vezi više ja pokazujem ljubomoru, a Sloba to radi diskretno", otkrila je Đurkovićeva devojka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.