Denser osuđen zbog napada na devojku

Izvor: Mondo, 20.Maj.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denser osuđen zbog napada na devojku

Gagi Đogani osuđen zato što je napao svoju partnerku, a zatim joj pobacao stvari kroz prozor.

Foto: YouTube

Pevač i učesnik Farme Gagi Đogani osuđen je u Beogradu zbog napada koji se odigrao sredinom prošle godine.

Đogani je tada fizički nasrnuo na svoju devojku Milenu Mikić, i pobacao njene stvari kroz prozor stana.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Sada ga je sud u Beogradu osudio na šest meseci, odnosno tri godine uslovno, a ukoliko bude počinio novo krivično delo završiće u zatvoru, piše "Alo".

Milena je pozvala policiju i Hitnu pomoć, i u Urgentnom centru su joj konstatovane povrede glave i ekstremiteta. Ubrzo je Đogani priveden, i domaća štampa prenela je da se pravdao da nije hteo da povredi Mikićevu, ali da ga je "u trenutku iznervirala".

Komšije para rekle su tada da incident nije iznenađenje, jer je Đogani "poznat po nasilničkom ponašanju". On je pre nekoliko godina priznao da je tukao i prvu suprugu Anabelu Atijas, a u rijalitiju Farma, odakle je takođe izbačen zbog nasilja, priznao je da se bori sa zavisnošću od droge.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DENSER TRI GODINE NA PROVERI Djogani osudjen zbog porodicnog nasilja

Izvor: medio.rs, 20.Maj.2017

Frontmen grupe „Funky G“, koja je harala domaćom scenom devedesetih godina, osuđen na šest meseci, uslovno na tri godine, jer je istukao bivšu devojku Milenu Mikić i bacio joj stvari kroz prozor..Mač visi na glavom densera Gagija Đagonija (46)! Frontmen grupe „Funky G“, koja je harala...

Nastavak na medio.rs...

Gagi Đogani osuđen na šest meseci zatvora, uslovno tri godine!

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2017, 00:47

  Gagi Đogani osuđen je prvostepenom presudom Drugog osnovnog suda na šest meseci zatvora, uslovno na tri godine. Ukoliko se desi da u periodu od tri godine izvrši bilo koje krivično delo, frontmen grupe Fanky G ide odmah u zatvor. Gagi je osuđen zbog krivičnog dela nasilje u porodici jer je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.