Danijela Dimitrovska: Ognjen bez mene ništa ne bi mogao

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Dimitrovska: Ognjen bez mene ništa ne bi mogao

Supruga Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska, pružila je podršku svojoj jačoj polovini na promociji nove pesme i spota grupe „Flamingosi“. Veče je provela u društvu Dubravke Mijatović.

- Ognjen bez mene ništa ne bi mogao. Ja sam zaslužna za uspeh jer sam njegova najveća podrška – kroz smeh komentariše lepa manekenka to što njen suprug uporedo vodi „Farmu“ i „Amidži šou“ i radi s grupom.

Danijela i Ognjen koji će uskoro postati >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << roditelji upravo na promociji spota proslavili su prvu godišnjicu braka. Manekenka ističe da je prva godina prošla brzo jer su često putovali, ali i dosta radili. U ljubavi, kaže, uživa kao i prvog dana, a kako bi zaista volela da proslave prvu godišnjicu svoje ljubavi, još uvek ne zna.

- Slučajno se desilo da je promocija spota dogovorena baš na naš najvažniji dan. Ali neće se izvući samo s ovim – našalila se Danijela.

Pesma “Srce” koju su Flamingosi predstavili, vesela je i pevljiva, te pretenduje da postane letnji hit.

- Ja sam spot videla prva, pre svih i dopada mi se. Sve što oni rade je svojevrsna porodična manufaktura jer smo svi uključeni u proces rada. Nadam se da će biti hit- istakla je Dimitrovska.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.