Da li ste se uželeli Farme?

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste se uželeli Farme?

Priznajte da vam nedostaju selebriti seljaci...

Svađe, ljubavi, žurke i jedenje pečenja na imanju u Lisovićima...sve ovo bismo mogli ponovo da gledamo na proleće 2012. godine i u to u 'All Stars' varijanti, bar ako je verovati pisanjima domaće štampe.
Neimenovani izvori bliski produkciji tvrde da će 'najbolji od najboljih' učesnika prethodnih rijalitija ponovo sresti na imanju nadomak Barajeva, kao i da, zbog regularnosti takmičenja, među njima neće biti pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << prve tri sezone - Milana Topalovića, Miloša Bojanića i Katarine Živković.
Dok kolaju čaršijske priče o ponovnom okupljanju Ekrema i Vendija, televizija Pink 'mudro ćuti'. Iz pres službe je rečeno da Pink televizija dobija molbe gledalaca da 'napravi Farmu 4", ali da nisu sigurni da li će im izaći u susret...
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.