Da li je superfinale Farme namešteno?

Izvor: S media, 27.Jun.2010, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je superfinale Farme namešteno?

Posle 104 dana najkontroverznijeg rijeliti šou programa na našim prostorima, sinoć je konačno održano superfinale i imali smo prilike da vidimo jednog po jednog superfinalistu kako napušta imanje u Lisovićima, sve dok nisu ostala samo dvojica- ljuti oponenti, Miloš Bojanić i Dragan Marinković Maca.

Na kraju je pobedu odneo Miloš Bojanić i visoko u vazduh digao svoj ček na 100.000 eura. Prvi superfinalista koji je napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Farmu bio je Firči i to je donekle bilo očekivano, a čak je to predvidela i većina već izbačenih farmera koji su bili u studiju.

Međutim posle Firčijevog odlaska desilo se nešto neočekivano- razbijen je Bermudski trougao. Naime, na iznenađenje mnogih ispala je Mina, a potom i Dragana. Činjenica da su poslednja dva farmera Miloš i Maca pokrenula je veliki broj nagađanja o neregularnosti i „nameštanju“. S obzirom da su Mina i Dragana imale veliki broj fanova, na Inrernetu su se pokrenule mnogobrojne diskusije. Neki tvrde da je Maca još na ulasku u Farmu pristao da uđe samo pod uslovom da osvoji jedno od tri prva mesta i da je zapravo trebao da ispadne umesto Mine. Takođe, pojavile su se i tvrdnje da je Marija Šerifović uticala na glasače promovišući Macu.

Drugi tvrde da je nažalost došlo do „rasipanja“ glasova jer je veliki deo publike bio i uz Miloša i Draganu i Minu, tako da nije znao za koga da se odluči, a s druge strane posle Firčijevog ispadanja svi koji su bili protiv „Bermudskog trougla“ skoncentrisali su se na Macu i svojim glasovima pomogli mu da dođe do drugog mesta i 30.000 eura.

Ipak, na kraju izgleda mnogi su zadovoljni, tako da priča o nameštanju pada u vodu. Jedni su zadovoljni što Miloš sa svoje dve drugarice nije ostvario svoj plan da zauzmu prva tri mesta i što je Maca drugi, a ostali što su njihovi miljenici ipak dominirali superfinalom i što će kako se oni nadaju, nastaviti da se druže i posle Farme. Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.