Ćerke Marine Perazić: Ponosne smo na mamu, a tatu Farma ne interesuje

Izvor: Scandal.rs, 24.Mar.2016, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerke Marine Perazić: Ponosne smo na mamu, a tatu Farma ne interesuje

Ćerke Marine Perazić, Luna i Mia Fece, progovorile su o tome kako vide svoju majku na Farmi.

“Ponosne smo na mamu. Ponaša se korektno i ne spušta se na nivo određenih ljudi, jako joj je teško, ali je mi podržavamo u svemu. Nadamo se da će da izdrži što duže, da neće dozvoliti da je tuđe reči i postupci povrede. Vidimo da joj neke situacije padaju teško i da joj je ovo učešće najteže palo. Za sada se super nosi i drži se dobro, ali ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << znamo koliko dugo će moći da podnosi to maltretiranje farmera i do kojih granica će da toleriše taj haos. Veoma je emotivna, ali izboriće se nekako. Tamo su ispraksirane osobe koje sve rade sa razlogom i namerno provociraju, ali mama je prirodna, ne folira se kao neki. Na Farmi ne postoje prijatelji, tako da su to za nju nepoznati ljudi”, rekle su Marinine ćerke za portal pink.rs.

Na pitanje novinara da li njihov tata Ivan Fece Firči prati Marinino učešće u rijalitiju, Mia i Luna kažu:

“Tata je previše zaokupljen svojim poslovima da bi pratio “Farmu”, a i mamino učešće ga ne interesuje, jer tata se već dugo trudi da ne komentariše mamu. Dok je mama na imanju, provodimo vreme sa tatom jer radimo sa njim, ali i kad je mama tu, vreme provodimo podjednako.”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.