Ćeranići se vole, a Vlada ih tuži

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćeranići se vole, a Vlada ih tuži

Pevači Granda, učesnici druge sezone rijalitija "Farma", ili popularno nazvani Ćeranići, Milena i Nemanja, u intervjuu "Blicu" otkrivaju da je njihova ljubav jača nego ranije, a u isto vreme Vlada Stanojević najavljuje tužbu.

Svađe, pljuvanje, psovanje na pijaci...sve je iza Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića sada kada je druga sezona najgledanijeg rijalitija na Balkanu gotova. U intervjuu "Blicu" Milena i Nemanja otkrivaju da su boravkom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Farmi "preležali velike boginje", ali i otkrivaju da li je "Grand fer prema njima".

"Nakon svega, sređujemo utiske, a što se tiče ljubavi, ljubav je jača i kao da smo na početku veze", rekao je Nemanja. "Ojačali smo, spojile su nas loše stvari, a i ništa se tu strašno nije desilo. Bile su samo priče, podvale, smicalice… Nije se desilo ništa zbog čega bi naša veza pukla. Jesmo se svađali, ali, uostalom, kao i svi ljudi".

Što se tiče njihove zajedničke budućnosti, Nemanja i Milena maštaju o bebi: "To je nešto najlepše što mladom paru može da se desi. Ali, u pravo vreme. Mislim da sada nije pravo vreme", kaže Nemanja, a zašto je to tako...

"Trebalo bi prvo da vidimo šta će biti sa poslom. Kako će ići sa poslom, da li će biti neki hit ili da nešto drugo radimo. Nije problem, ja sam živeo i pre Granda i pre pevanja. Želimo da stanemo na noge i da se oporavimo. Oboje smo ugovorom vezani za Grand. Za to mesto smo se izborili takmičenjem, Milena devet, a ja sedam meseci. Nismo ušli ničijom zaslugom, niti preko veze, osim zahvaljujući sebi i publici koja je glasala. Ako Saša Popović i ta publika koja nas je gledala kažu da mi treba da izađemo zato što smo se posvađali dva, tri, pet, deset puta za tri meseca, nije nikakav problem".

Činjenicu da ih Saša Popović "drži na ledu" komentarišu..."Malo je neprijatno i neprimereno, ali šta je tu je".

U isto vreme, jedan bivši farmer, u moru tužbi koje će pljuštati posle "tri meseca Lisovića" Vlada Stanojević, momak koji je "možda poljubio Milenu", najavljuje tužbu zbog uvreda koje su izneli na njegov račun, nazvavši ga, između ostalog, homoseksualcem.

"Pravdu tražim na sudu i verujem da će tužba protiv Nemanje i Milene biti podneta već sledeće nedelje. Veliki deo materijalne odštete koji budem tražio otićiće u humanitarne svrhe. Po izlasku sa Farme nisu me pozvali, niti sam očekivao da to urade. Rekli su mi šta misle o meni i sa takvim ljudima ne želim da imam nikakav kontakt", rekao je voditelj Pinka "Novostima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.