Ćeranići oćerani iz „Granda?!

Izvor: Press, 02.Jun.2010, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćeranići oćerani iz „Granda"?!

Tri nedelje pre završetka „Farme" sasvim je izvesno da će Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić ostati bez 100.000 evra, ali i posla u „Grand produkciji"! Njih dvoje su daleko od favorita za pobedu u rijalitiju, a zbog nedoličnog ponašanja najverovatnije će dobiti šut-kartu iz „Granda"
Milenina mama Vesna Ćeranić kaže da će poštovati odluku Popovića ako njenu ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izbaci iz muzičke produkcije.
- „Grand" je jedna od najvećih muzičkih produkcija na Balkanu i bilo bi glupo da im solim pamet šta da rade u svojoj kući. Ja se neću mešati u njihov kućni red, kao što ne bih njima dozvolila da se mešaju u moj. To što svi pljuju po Mileni me ne dotiče, narod svašta kaže za Tadića i Dinkića, pa što bi štedeli jednu pevačicu - kaže Press Vesna Ćeranić.
Direktor „Granda" Saša Popović u nekoliko navrata je rekao da će sa Milenom i Nemanjom ozbiljno razgovarati kad napuste šou.
- Izneverili su moja očekivanja i razočarali su me! Njihovo ponašanje i psovke su me potpuno iznenadili, očigledno su zaboravili odakle potiču i kako su stekli popularnost - rekao je Popović u emisiji „Narod pita", u kojoj ga gledaoci nedeljama kritikuju zbog vulgarnog ponašanja Milene i Nemanje.
Da podsetimo, Nemanja je direktora javno prozvao u rijalitiju u noći kada je na imanje ušla njegova bivša devojka Dragana. Stevanović je tada navodno rekao da mu je to smestio „ćoravi". Popović je otkrio da je „Grandov" par znao da će Dragana ući na imanje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.