Ćemo se zagrevao za Farmu!

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćemo se zagrevao za Farmu!

Dobro su se zabavile i Katarina Šišmanović sa prijateljima, Gordana Radić, ali i brojne druge poznate ličnosti

Nedavno je u jednoj od najpoznatijih beogradskih ulica koju zovu i Silikonska dolina počela sa radom „Nesanica“. I dok tokom dana uz koktele i haus hitove traju dnevne žurke, tokom večeri na istom mestu odzvanjaju tamburice i kafanski hitovi uz koje se zabavljaju mnoge poznate ličnosti.

Prošlog vikenda, neposredno pred ulazak na Farmu“, tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je uživao Ćemo u društvu Vlade StanojevićaZa stolom pored njih bila je Tijana Dapčević s pobednikom „Parova“ Milošem Vukovićem. Dobro su se zabavile i Katarina Šišmanović sa prijateljima, Gordana Radić, ali i brojne druge poznate ličnosti.

(D.K.)
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Beograd, cafe „Nesanica“ – Zagrevanje za Farmu!

Izvor: Poštar.rs, 24.Apr.2013

Nedavno je u jednoj od najpoznatijih beogradskih ulica koju zovu i „dolina silikona“ počela sa radom „Nesanica“. I dok tokom dana uz koktele i haus hitove traju dnevne žurke, tokom večeri na istom mestu odzvanjaju tamburice i kafanski hitovi uz koje se redovno zabavljaju mnoge poznate ličnosti...

Nastavak na Poštar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.