Ceca na Farmi isprosila Gagijevu ćerku Lunu

Izvor: S media, 04.Maj.2010, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca na Farmi isprosila Gagijevu ćerku Lunu

Specijalna gošća u ponedeljak uveče na "Farmi", bila je folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović, a sa njom na imanje u Lisovićima došli su i Anabela Đogani i Ognjan Radivojević.

Prvo je u kuću na farmi ušla Ceca, dobila aplauz, ali pozdravljanje sa folk divom je stalo onog trenutka kada je na sto prosula poklone koje im je donela. "Ja donela čokolade, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << viski, šampanjac... a šta je vama, nešto ste mi se umusili?!", rekla je Ceca kad je ušla.

Čim su joj stavili kafu, red je došao da još jedan gost uđe na imanje u Lisovićima. Ceca je otišla do uzbuđenog Gagija i šapnula mu da ima iznenađenje za njega - Anabelu! Gagi je bivšu suprugu prvo gledao u neverici, onda je jako zagrlio, a potom se sa smeškom "motao" oko nje i raspitivao za familiju... Kada su prošla pitanja kako su deca i slično, Anabela je prešla na stvar: "Napolju pišu da si rekao kako smo se tukli – 'ja bijem nju, ona bije mene'... je l' ja imam amneziju ili šta?", upitala je Anabela bivšeg muža. "Ma, to nema veze s mozgom", kratko je odgovorio Gagi i rekao joj da ne obraća pažnju na pisanja "žute štampe".

Anabela mu je objasnila da to nije pročitala, nego da je videla snimak u kome je on to pričao na "Farmi", pošto se sve snima! A onda je za Gagija usledilo novo iznenađenje. Kada je Anabela zamolila Ražnatovićevu da mu saopšti "pravi" razlog njihovog dolaska, Ceca je rekla: "Pa pošto ste oboje tu, ja došla da zaprosim vašu ćerku." Gagi je gledao bez reči, pa kad je Ceca počela da se smeje, shvatio je šalu.

Naime Gagi je nedavno javnosti otkrio da mu se ćerka poverila kako se poljubila sa Veljkom i da joj se on sviđa. Verovatno njegovoj ćerci Luni nije bilo svejedno što je cela Srbija saznala za to, ali iz svega je nastala šala sa prosidbom. Izvor: Svet.rs
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Farma: Nove svađe, zavere i ignorisanja

Izvor: Svet, 04.Maj.2010

Sluge za ovu nedelju su Milena i Vlada. Milena se dobrovoljno prijavila da bude sluga, a Vladu je izabrao gazda Nemanja. Farmeri su dobili novi zadatak od Zadruge. U toku ove nedelje treba sami da snime bajku "Snežana i sedam patuljaka". Bajka mora da ima naratora, sedam patuljaka, Snežanu, zlu kraljicu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.