Branka Bojanić proklinje dan kada je Miloš ušao na Farmu i brine za njegov život

Izvor: S media, 19.Maj.2010, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branka Bojanić proklinje dan kada je Miloš ušao na Farmu i brine za njegov život

Branka Bojanić (34), supruga folk pevača i učesnika „Farme" Miloša Bojanića (59), zabrinuta je za zdravlje svog muža! Branka, kojoj je u ponedeljak uveče pozlilo kada joj je suprug javno poručio da je pred infarktom, kaže da joj je dosta svega i da proklinje dan kada je on ušao u taj šou!

- Verujte, toliko sam potresena da mi je u ponedeljak pozlilo! Proklet bio dan kada je Miloš ušao u taj šou! Narušila sam svoje zdravlje gledajući „Farmu", gde ga svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << maltretiraju. Protivila sam se njegovom ulasku! Sve bih dala da izađe, ma tukla bih ga koliko sam ljuta na njega šta je to sebi dozvolio - ogorčena je Bojanićeva žena.

Branka kaže da se plaši za Milošev život.

- Ljudi, on je težak bolesnik već godinama! Ima visok pritisak i stalno pije lekove. Miloševa sestra je umrla u 48. od srca, a majka se šlogirala, zato se plašim za njegov život. Ostali farmeri misle da se on folira! Gledam kako ga Maca napada i nabeđuje ga da koristi svoju bolest da bi osvojio publiku. Šta treba tom Maci da napada bolesnog čoveka?! Pa, svi su lepo videli kako usporeno govori jer je pod lekovima. Brinem se za njegov život! Ne znam šta da radim, svaki dan zovem organizatore, a oni mi jedino kažu da je dobro. Samo želim da mi se vrati živ i zdrav - poručuje Branka.

Miloševa supruga osvrnula se i na najavu Ace Lukasa da će tužiti Bojanića jer je rekao da ga je lično video kako šmrče kokain.

- Ne bih da se mešam u to, to su njihove stvari. Oni su se i pre pljuvali po novinama! Miloš samo ne treba da priča o osobama koje nisu na „Farmi", jer to nije korektno - rekla je Branka.

b

Žestoka svađa Miloša i Mace

Miloš: Pošto mi je ovde zdravlje ugroženo i danas sam imao visok pritisak i bio u predinfarktnom stanju, hoću da poručim svojim najmilijima da, ako mi se nešto desi, neću da od ovih ljudi niko dođe na moju sahranu, osim Mine i Dragane.

Maca: Neću nikoga da nosim na duši. Ako ti nije dobro, izađi napolje, a ne ovde sve da nas ucenjuješ. Ti si jedan makijavelista i upao si u paranoju. Ponašaš se opsesivno, umišljaš, rođače, umišljaš! Ne piješ lekove, a jedeš mnogo, a kao fol imaš pritisak.

Miloš: Šta sad ne smem ni da jedem?! Pomeri se Maco, smrdi ti iz usta. Ti si jedno obično go*no!

Maca: Udari me, Bojaniću, udari me! Patetičan si i na jedan jeftin i ružan način hoćeš da skupiš poene.

Miloš: Ti si debeo i masan! Igraću istu igru kao ti i pobediću. Od sada svi da mi se obraćate sa vi! Izvor: Pressonline.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.