Boki 13 našao blago pod jastukom

Izvor: S media, 08.Dec.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13 našao "blago" pod jastukom

Osim što nisu baš nešto prošli na pijaci današnji dan na farmi obeležilo je i prepričavanje koliko se ko napio (mrtva trka između Ace, Zorane i Bakija) i ko je Bokiju 13-ki ostavio govance pod jastuk, a Banetu ubacio kokoške u gazdinsku kuću!? Sumnja pada na njih dvojicu, naravno...

Verovatno će im produkcija organizovati još neko "suđenje" pa će otkriti krivce, ipak, forumaši komentarišu da su im šale (počev od ubacivanja muve u Vendinu kafu) na nivou osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << škole.

Inače, farmeri su popili još gazda Prokinih kritika koji je iznenada banuo na imanje da bi video da li se i koliko pridržavaju njegovih zaduženja. A novi zadaci su: Ekrem- kuvanje kafe i čaja, Zorana - spremanje kreveta, Aca - štala i briga o životinjama, Jasmina - pranje klozeta, LiMen - pomoćnik Evi i Marjanu u tranžiranju svinje, Katarina - krava, štale, Natalija - čišćenje kuće, sve ono što Peja nije očistio, Baki - šetanje magarca, briga o pilićima i guskama, Vendi – cepanje drva, svi – donošenje vode, Bata - loženje pušnice tankim drvima, sušenje kobasica..
Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.