Bojana Stamenov jedva dočekala da napusti Farmu: Razotkrila Medenicu i Staniju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Stamenov jedva dočekala da napusti Farmu: Razotkrila Medenicu i Staniju! VIDEO

Bojana Stamenov sinoć je napustila rijaliti Farma 6 i kako i sama kaže, jedva je dočekala trenutak kada će ponovo videti svoju poroddicu.

Pevačica, koja je u nesvakidašnjim uslovima i sa preko 25 različitih ljudi izdržala četiri meseca, kaže da na Farmi nije bilo ni malo lako, kao i da se tamo uglavnom formiraju lažna prijateljstva, koja nakon završetka rijalitija, neće opstati. Među njima je i drugarstvo između Stanije i Jasmine, koje se raspalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nešto pred sam kraj: "Neki farmeri su tek sada spustili loptu. Jelena Golubović se igra. Stanija i Medenica su se odvojile zbog svojih razloga. To nije prijateljstvo, nema tamo prijateljstva, one se drže iz interesa. Ne znam da li im je Kristijan dao amadmant da se drže zajedno“, kaže Bojana i dodaje da je Lepi Mića glavni provokator, te da je pokušao da rasturi nju i Maju, ali da nije uspeo u tome.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.