Bivša učesnica Farme izgubila bebu, pa Filipa zamenila novim dečkom?! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša učesnica Farme izgubila bebu, pa Filipa zamenila novim dečkom?! FOTO

Bivša učesnica rijalitija Farma, Marija Ana Smiljanić nedavno je izgubila bebu, a zatim i raskinula osmomesečnu vezu sa Filipom Đukićem.

Iako su se verili i planirali odlazak pred oltar, Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić, čija je ljubav počela na Farmi, nedavno su raskinuli, a mlada i atraktivna učesnica izgubila je i bebu. Uprkos veoma teškom periodu, to je nije sprečilo da nastavi dalje i utehu pronađe u novom izabraniku, koji je takođe bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << učesnik popularnog rijalitija. Sve češće je viđena u društvu Miloša Radičevića, a zajendičke fotografije koje se pojavljuju na društvenim mrežama, govore o tome, kako su Marija i maneken ipak nešto više od prijatelja, piše Pink.rs.

#after_je_u_pesmi #stara_pesma #gori_utorak #drustvo_sa_farme 🐮🐔🐗🐺🐥

A photo posted by Milos Radicevic (@radicevic_milos_87) on Nov 15, 2016 at 4:27pm PST

 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.