Bila je najlepša rijaliti učesnica, smuvala muža poznate pevačice, a nakon velike TRAGEDIJE gubi joj se svaki trag: Evo kako danas izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 20:42

Bila je najlepša rijaliti učesnica, smuvala muža poznate pevačice, a nakon velike TRAGEDIJE gubi joj se svaki trag: Evo kako danas izgleda

Posle "Farme" se povukla iz medija, a nakon porodične tragedije potpuno nestala.

Manekenku Saru Trajanović javnost je upoznala tokom učešća u rijaliti programu "Farma", a nakon porodične tragedije koja ju je zadesila, rešila je da se povuče iz javnosti.

Naime, njoj je 2018. godine poginula majka Rosita Trajanović i od tada je Saru gotovo nemoguće videti na gradskim dešavanjima na kojima ima medija.

Ipak, neretko se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglašava putem društvenih mreža pa se može videti kako ona danas izgleda, a budući da je važila za jednu od najlepših rijaliti učesnica, i danas mnogi ne ostaju ravnodušni na njen izgled.

Inače, tokom boravka na "Farmi" Ivan Marinković izgubio je razum za Sarom, te se u spoljnom svetu upustila u vezu sa njim, ali romansa je bila kratkog daha.

Njeno učešće u rijaliti šou programu "Farma" obeležila je emotivna veza sa Zvezdom Granda Andrijom Markovićem Akijem, ali ni to nije potrajalo, te su nastavili svako svojim putem.

Ekskluziva je jedno, a iskrenost drugo. Zato sam rešila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na Farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle Farme, period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nešto najlepše što smo stekli na Farmi. Naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle Farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene, jače nego ikad - napisala je tada Sara na Fejsbuku.

Podsetimo, u medijima su nedavno isplivale slike kako danas izgleda imanje u Lisoviću, niko ne bi poverovao da se baš tu snimao tada najgledaniji rijali šou.

A post shared by Sara Trajanovic 💫 (@sarah131091)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIO JE MILJENIK ŽENA, PA OŽENIO 10 GODINA STARIJU PROFESORKU Bio je na "Farmi", pa nestao iz javnosti, evo kako pevač danas izgleda

Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 12:11

Nikola Sarić Sajko bio je jedan od najistaknutijih učesnika muzičkog takmičenja "Operacija trijumf", koje se emitovalo 2008. godine, a nakon dve godine ušao je u rijaliti "Farma".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.