Besan Proka stigao na Farmu i uradio nešto neočekivano! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besan Proka stigao na Farmu i uradio nešto neočekivano! VIDEO

Besan Proka danas je posetio učesnike rijalitija Farma 7, a kada je video stanje na imanje u Lisoviću uradio je nešto potpuno neočekivano!

Naime, Proka je danas došao na imanje i kao i prethodnih nekoliko puta, bio je šokiran kada je zatekao haos u Lisoviću. Štala i životinje su ponovo bile u lošem stanju te je mentor uzeo stvar u svoje ruke i počeo da čisti redom! ''Nađite krivca'', naredio je ponovo Proka. Pogledajte celu situaciju sa Farme:

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Farma 7: Proka besan - Učesnici dobili novi zadatak! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Jun.2016, 14:56

Učesnici rijalitija Farma 7 danas su morali da srede imanje u Lisoviću po Prokinom naređenju! Mentor je ponovo zatekao haos na imanju!..Naime, danas na Farmi kada je stigao Proka, mnogi učesnici nisu reagovali na njegovo prisustvo, te im je za kaznu zadao novi zadatak. Svi oni moraju da iznesu sve...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.