Bebi Dol je odvratna

Izvor: Kurir, 07.Dec.2009, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebi Dol je odvratna

Iako je u direktnom duelu sa Đurom Palicom pokazala više znanja, Marina Perazić je preksinoć odlukom publike morala da napusti Farmu. Vidno razočarana takvim razvojem događaja, hrvatska pevačica u razgovoru za Kurir nije krila da se nadala da će bar još jednu sedmicu ostati na imanju u Barajevu i tako za sebe i svoju decu obezbediti pristojan život u narednom periodu. - Da sam ostala još jednu nedelju, zaradila bih za još četiri meseca lepog života. Nisam mislima na pobedu, već samo na još jednu nedelju više.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bila sam Majina žrtva!

Izvor: Press, 07.Dec.2009

Maja je luda kao struja i sigurno je da napolju ne bi prošla nekažnjeno za uvrede! Tomi nikada neću oprostiti što se poigrao egzistencijom moje dece! Bebi Dol je folirantkinja, aljkavuša i manipulator! . .Hrvatska pevačica Marina Perazić zaradila je oko 11.000 evra za učešće...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.