Bebi Dol htela da ide kući

Izvor: Blic, 16.Dec.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebi Dol htela da ide kući

Atmosfera u „Farmi” je sve napetija, svađe među ukućanima sve učestalije, a Bebi Dol je u pola pet ujutro pakovala kofer u nameri da napusti kuću! Na Cakanine provokacije da je pijana od kada se probudi, da se valja u blatu, te da upravo ona pravi nered u WC-u, Bebi je samo odgovorila: „Prijatno i doviđenja.”

Nakon što su u ponedeljak uveče otišli trubači, počele su prepirke, provokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i svađe. Prvo je Toma rekao da mu je neko uzeo hranu u trenutku nepažnje, na šta mu je Niggor odgovorio da se napio i da umišlja. Toma mu je poručio: „Ne sviraj k".”, a zatim prešao na Topalka, koji je upravo krenuo na spavanje.

- Što ideš da spavaš? Ne možeš sad da odeš kad se tebi ide jer svi moramo da pevamo kad se tebi peva - vikao je Toma. Tada je Cakana počela da viče na Tomu i ubrzo je nastala svađa između njih dvoje, a zatim se Viktorija uplela u prepirku sa Tomom.

Nakon nekoliko minuta svađa je nastavljena i u spavaćoj sobi. Niggor je rekao kako svi previše piju, Toma je tada spomenuo Cakanino ime, a ona je skočila iz kreveta, vičući što nju svrstava u grupu alkoholičara. Zatim je počela da provocira Bebi Dol, koja je pokušavala da izbegne svađu. Toma je zaštitio Bebi, govoreći da je ona dama, a da su Cakana i Viktorija obične seljanke. Ubrzo je prozvao Cakanu zato što ona ima bogatog muža, ali mu je ona žustro uzvratila da on ima ljubavnicu koja je '86. godište.

Bebi je u međuvremenu počela da pakuje stvari sa ciljem da napusti kuću. Uprkos tome, Cakana je nastavila da je provocira, između ostalog rečima da je pijana od kako se probudi i da se valja po blatu u takvom stanju. Zezala je zatim što stalno šeta magarca, Bebi je na to odgovorila pretnjom da će da je tuži kada izađu napolje,. Cakanu to nije pogodilo, pa je pred svima izjavila da zna da je nered u WC-u zapravo Bebin.

Bebi smiruje situaciju i govori da su joj uzaludni pokušaji da bude dama, jer dame ne govore takvim jezikom. Tračarenja i ogovaranja među skoro svih farmera nastavljena su do pola sedam ujutro, kada su svi zaspali"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.