BOMBA! ULAZI još jedan KONTROVERZNI učesnik Farme?! Brutalni okršaj sa POZNATOM PEVAČICOM, a sada...ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA! ULAZI još jedan KONTROVERZNI učesnik "Farme"?! Brutalni okršaj sa POZNATOM PEVAČICOM, a sada...ŠOK!

Rijaliti sada počinje.

Da u "Zadruzi" ništa nije nemoguće uverili smo se više puta. A sada, sudeći prema njegovoj izjavi, izgleda da će se zadrugarima pridružiti još jedan stanar.

Nakon svakodnevnih dešavanja koje se dešavaju na imanju "Zadruge", kao bomba odjeknula je vest da će se tamo za samo par dana naći novi takmičar, nekadašnji učesnik rijalitija "Farma 7".

U pitanju je Bane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đokić, koji je pored učeća u prethodnom rijalitiju poznao i kao menadžer popularne pevačice Tanje Savić. Tanja je podnela tužbu protiv bivšeg famera koji je putem medija iznosio razne pikanterije o pevačici. Međutim, kako saznajemo, postupak je obustavljen i ratne sekire između njih su zakopane,

Bane je pre par sati na svom Fejsbuk profilu potvrdio da će sledeće srede napokon postati jedan od ravnopravnih učesnika "Zadruge", dodavši da će za neke njegov ulazak biti pakao, a za neke raj:

Kako će se Bane postaviti prema ostalim zadrugarima, i kako će biti prihvaćen od većine, ostaje nam da uskoro saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.