BASF NAGRAĐUJE: Ideje startapa i samostalnih inovatora iz Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Jun.2023, 11:17

BASF NAGRAĐUJE: Ideje startapa i samostalnih inovatora iz Srbije

Jedna od najvećih multinacionalnih hemijskih kompanija u svetu BASF i ove godine otvara prijave za veliko takmičenje u inovacijama, na koje se mogu prijaviti startapi i samostalni inovatori iz Srbije.

 
Učešće je besplatno, a dostavljene ideje treba da ponude konkretna rešenja iz oblasti zelene i digitalne tranzicije. Teme u fokusu BASF Innovation Hub 2023 su čista tehnologija, cirkularna ekonomija i strategija „od farme do viljuške“ – o kojima se može više pročitati na SAJTU.
 
„Svet startapa je uzbudljiv, jer nikada ne znate kakve se ideje kriju iza mladih ljudi koji od početka stvaraju nešto što može olakšati živote ili unaprediti potrebe čovečanstva. Naravno, sve te...
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.