Američki specijalci upali na organsku farmu i držali vlasnicu na nišanu zbog lažne dojave komšija

Izvor: Blic, 17.Avg.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki specijalci upali na organsku farmu i držali vlasnicu na nišanu zbog lažne dojave komšija

Mala farma na kojoj se obavlja organska proizvodnja hrane u Arlingtonu u Teksasu našla se an meti specijalnih smaga američke policije, a desetočasovni pretres pratila je i podrška iz vazduha. Akcija je pokrenuta nakon više dojava komšija koji su tvrdili da vlasnica na farmi uzgaja marihuanu, ali policajci nisu uspeli da pronađu zasade kanabisa.

Kako prenosi "Hafington post", pripadnici specijalnih snaga lokalne policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imali su nalog za pretragu imanja intrigantnog naziva "Rajski vrt". Policija je uspela da zapleni 17 zasada borovnica i drugih biljaka dok je najmanje pola sata držala na nišanu vlasnicu farme Šeli Smit.

Prema njenim rečima, lokalne vlasti prethodnih nedelja zamerala su joj da je trava na imanju previsoka, zasadi previše blizu puta, zbog toga što drži kauč i klavir u dvorištu, što joj drva za potpalu nisu lepo naslagana i što joj je posed generalno prljav.

Smitova je kazala da su policajci pokazali nalog tek dva sata nakon upada na farmu i da su krili pločice sa imenima. Tokom racije uhaopšen je izvesni Kvin Iker koji je optužen za saobraćajne prestupe.

VIDEO> Specijalci upali na farmu organske hrane:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalci upali na organsku farmu i držali vlasnicu na nišanu zbog lažne dojave komšija

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2013

ARLINGTON - Mala farma na kojoj se obavlja organska proizvodnja hrane u Arlingtonu u Teksasu našla se na meti specijalnih smaga američke policije, a desetočasovni pretres pratila je i podrška iz vazduha.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.