Aca Živanović krije novu devojku? (foto)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Živanović krije novu devojku? (foto)

Iako još nije sasvim razjasnio u kakvom je odnosu sa starletom Tamarom Đurić sa kojom je imao turbulentnu vezu, pevač Aca Živanović već se pohvalio fotografijom sa novom devojkom, čiji identitet bivši učesnik “Farme 7” drži u tajnosti.

Naime, pevač je podelio na svom profilu na “Instagramu” fotografiju na kojoj vidimo kako uživa kraj bazena u društvu nepoznate cice, čije je telo otkrio samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << delimično a lice joj se ne vidi.

Ko je devojka koja leži pored Ace za sada je misterija, ali ne sumnjamo da će nekadašnju učesnik “Farme” uskoro biti konkretniji i otkriti neki novi detalj s obzirom da se fanovi već pitaju da li je uplovio u novu vezu ili je u pitanju samo letnja avantura.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.