A sada i zvanično: Farma 6 počinje u septembru, ko će biti “farmeri”?

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sada i zvanično: Farma 6 počinje u septembru, ko će biti “farmeri”?

Na zvaničnoj stranici Farme objavljeno je da će nova sezona ovog rijalitija početi 1. septembra u 20 časova. Na seosko imanje u Lisoviću useliće se 27 učesnika koji će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

Ovo će biti šesta sezona popularnog šou koji se snima na imanju u Lisoviću. Iako smo do sada gledali poznate face kako se snalaze u seoskim poslovima, izgleda da se ove godine produkcija odlučila i za zanimljive anonimne likove.  Voditelj Ognjen Amidžić >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je na Fejsbuk profilu svoje emisije “Ami G Show” objavio da je nezvanični kasting već počeo.

S obzirom na to da do početka ima nešto više od tri meseca, sigurno ćemo u narednom periodu saznati ko će sve ući na Farmu. Jedno je sigurno, posle Parova nećemo morati dugo da čekamo na novi rijaliti.

FARMA 6 počinje 1. septembra u 20h

Posted by Farma – Zvanična stranica on Sunday, May 24, 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.