Uskršnja jaja – zabava za celu porodicu

Izvor: Megafon.co, 13.Apr.2020, 10:59

Uskršnja jaja – zabava za celu porodicu

Svake godine želite da imate nova, interesantna uskršnja jaja? Imamo nekoliko saveta za vas. Osim što će biti drugačija, u dekorisanje možete da uključite celu porodicu, pa i najmlađe. Ne može da se pogreši! A okupljanje porodice i jeste suština praznika, zar ne?
Brzo, jednostavno i kreativno – originalna uskršnja jaja uz pomoć dekupaž tehnike, ukrašena salvetama, metalnom folijom ili ofarbana uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << pomoć vlažnih maramica.
+ Bonus savet – kako da izbelite jaja! Detaljna uputstva u videu ispod.

Novinar, kamera, montaža: Sonja Urošević
Muzika: Spring In My Step – Silent Partner
Zabava za celu porodicu Za ovu “tehniku” potrebna su vam samo činijica sa vodom, nekoliko lakova za nokte i čačkalica. Evo i kako!

Novinar, montaža: Petra Naumović
Kamera: Sonja Urošević
Muzika: Safety Net – Riot
Različite savete i za druge stvari potražite u našoj rubrici TUTORIAL.

Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.