Izvor: Blic, 19.Apr.2021, 12:44

Uskršnja čarolija na trpezi u novom broju poklon magazina Srpska kujna

Pokrenite uskršnju čaroliju uz novi broj kulinarskog magazina “Srpska Kujna“, koji svaki srede dobijate na poklon uz “Blic“, a u kojem vas čekaju različite tehnike za farbanje jaja. Kulinarska blogerka, Željka Draškić poznatija kao “Čika, štikla i kašika“ otkriva potpuno nove načine za dekorisanje jaja, koje obavezno morate da probate.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Uskrs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.