Festival „Uskršnja Promenada“ počinje danas na platou ispred tržnog centra Promenada

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Apr.2023, 11:14

Festival „Uskršnja Promenada“ počinje danas na platou ispred tržnog centra Promenada

NOVI SAD – Festival Uskršnja Promenada, održaće se od 3. do 17. aprila na platou ispred tržnog centra Promenada. Festival Uskršnja Promenada zamišljen je kao proslava najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa, doček proleća, radosti i buđenja prirode. Posetiocima platoa ispred TC Promenada, koji je ukrašen cvetnim instalacijama i dekoracijama šarenih jaja i uskršnjih zeka, biće upriličen […]
Vest Festival „Uskršnja Promenada“ počinje danas na platou ispred tržnog centra Promenada objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Uskrs

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Festival „Uskršnja Promenada“ počinje danas na platou ispred tržnog centra „Promenada“ (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2023

Festival je zamišljen je kao doček najradosnijeg praznika Uskrsa, doček proleća i buđenja prirode, a detalje saznajemo u razgovoru za Radio Novi Sad od Ivane Damjanović iz organizacije festivala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.