Izvor: Pančevac-online.com, 10.Apr.2023, 10:25

FARBANJE USKRŠNJIH JAJA SVILOM: Ova tehnika daje prelepe unikatne ŠARE! VIDEO

Kako se približava Veliki petak, vreme je da osmilite kako želite da vam izgledaju uskršnja jaja. Ukoliko želite da imate unikatne šare predlažemo vam da isprobate farbanje svilom. Za ovu tehniku možete da iskoristite stare kravate, marame ili bilo koju šarenu tkaninu od svile. Potrebno je: jaja šarena svilena tkanina gumice za tegle sirće pamučne […] The post FARBANJE USKRŠNJIH JAJA SVILOM: Ova tehnika daje prelepe unikatne ŠARE! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Uskrs

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

USKRŠNJA RADIONICA U KAČAREVU: Udruženje VARDAR organizuje farbanje jaja i takmičarske igre za celu porodicu 11. aprila

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Apr.2023

Udruženje Makedonaca „Vardar” iz Kačareva, u svojim prostorijama, organizovaće 11. aprila farbanje uskršnjih jaja i zanimljive igre igre za decu, ali i odrasle. – Pridružite nam se u veselom običaju farbanja i ukrašavanja jaja i takmičite se u zanimljivim igrama kao što su trka sa jajima...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.