Evo šta se dogodi kada RAZBIJETE godinama staro uskršnje jaje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se dogodi kada RAZBIJETE godinama staro uskršnje jaje! (VIDEO)

Da li je ovo bila pogrešna odluka?

Domaćice, ali i sve veći broj muškaraca, već godinama prikupljaju razne fore i fazone kako da im jaja budu što lepša. Postoji sjajan trik da vam budu što sjajnija i izraženija, a u pitanju je jednostavno i brzo izbeljivanje jaja. Ne sumnjamo da ste se za ovaj Uskrs već naoružali bojama i nalepnicama, a pitamo vas – da li ste nekada razmišljali o tome šta se desi kada otvorite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << staro ofarbano jaje, poznatije kao čuvarkuća?

Moramo odmah da vam kažemo da to ne radite ni pod razno. Muškarac u snimku je ipak bio previše radoznao, pa je jednostavno morao da proveri.

Izneo je na kuhinjski sto jaje staro devet godina i slomio ga laganim pokretom noža. Em što je ljuska pukla i uplašila sve prisutne, em što je prostorijom počeo da se širi nesnosan smrad.

Ako već čuvate stara jaja od prethodnih Uskrsa, eto pouke – ostavite ih u vitrini gde im je i mesto.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.