Zvezdu Granda Andreanu Čekić verio dečko! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu Granda Andreanu Čekić verio dečko! FOTO

Andreanu Čekić danas je verio dečko. Pevačica nije sakrila svoju sreću, već je svoj verenički prsten podelila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Zvezda granda Andreana Čekić danas se verila. Pevačicu je zaprosio njen dečko, klavijaturista Ivan Miladinović sa kojim je u višemesečnoj emotivnoj vezi. Između ostalog, danas je i Andeanin rođendan, a verenički prsten bio je poklon!

''Dragi moji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << hvala vam na čestitkama i lepim rečima i željama. Imam još jednu lepu vest da podelim sa vama, a mislim da slika govori više od reči! Volim vas i presrećna sam'', napisala je Čekićka pored ove fotografije:

Posted by Andreana Cekic on недеља 23. август 2015.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.