Zubi su mi probili desni i završili u nosu Siledžija UNAKAZIO DEVOJKU kad je video šta je okačila na Fejsbuk

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zubi su mi probili desni i završili u nosu" Siledžija UNAKAZIO DEVOJKU kad je video šta je okačila na Fejsbuk

Luis Ešton (29) iz Liverpola zadobila je težak prelom vilice u užasnom napadu svog nasilnog dečka nakon što je promenila naslovnu fotografiju na svom profilu na Fejsbuku!

Devojka je dobila tako snažan udarac u lice da su joj tri zuba ispala, a jedan prošao kroz desni i bukvalno završio u nosu. Sada je prisiljena da nosi proteze.

Ešton je napao tadašnji dečko Endrju Meknejr nakon što je provela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noć s prijateljima. Meknejr je nasrnuo na Ešton nakon što je video da je izbrisala sa profila zajedničku fotografiju.

- U početku je bio divan i tako fin prema meni. Nakon nekoliko meseci se promenio. Sećam se kad me je prvi put ošamario. Nedugo posle toga me je šutnuo u glavu i napravio mi modricu na oku. Trebalo je tada da ga ostavim, ali me je stalno zvao i kroz suze govorio kako mu je žao – rekla je Ešton.

Meknejr je kobne večeri otišao u lokalni pab sa Ešton i njenim drugaricama.

- Nije čak ni sedeo sa nama već za drugim stolom. Gledao nas je sve vreme – priseća se Ešton.

Nakon paba Ešton se pozdravila sa njim i otišla kod svojih prijatelja da pije koktele. Pre nego što je legla na svoj profil je stavila naslovnu fotografiju na kojoj je sama.

Ujutru je počela drama čim se probudila. Meknejr je počeo da vrišti i da je udara.

- Uspela sam da istrčim i počela sam da lupam na komšijina vrata, ali niko nije odgovorio – kaže Ešton.

Meknejr je nastavio da je šamara i udara. U jednom momentu je udario tako jako u glavu da je pala.

- Onda me je tri puta udario u lice i izbio mi zube. Jedan od zuba je upao u nosnu šupljinu. Mogla sam da osetim zub ako bih pritisla nos – kaže Ešton.

Na sudu je izjavila da je mislila da će umreti tokom zlostavljanja i da je morala da ispuzi na ulicu kako bi potražila pomoć. Iz straha nije odmah prijavila nasilnika policiji već je potražila pomoć u skloništu za žrtve nasilja u porodici. Meknejr je međutim nastavio da joj preti pa je ipak odlučila da ga prijavi.

Ešton sada pati od flešbekova i napada panike. Ima problem kad treba da napusti kuću ili razgovara licem u lice sa ljudima.

Meknejr je novembra 2017. osuđen na 36 meseci zatvora nakon što se izjasnio krivim za napad i ranjavanje i uništavanje imovine.

Oslobođen je posle 11 meseci.

- Sada je napolju i živi svoj život kao da je to što mi je uradio bio manji incident – kaže Ešton u neverici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.