Zorana Pavić izbegla “metak u čelo”, ali je “dobila” nož u leđa! (video)

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Pavić izbegla “metak u čelo”, ali je “dobila” nož u leđa! (video)

Zorana Pavić, foto: facebook/by Dejan Milićević




Pop pevačica Zorana Pavić teško je ranjena. Kako smo uspeli da saznamo, pevačica je napadnuta nožem i to u leđa.

Za sada je njeno stanje stabilno i pod kontrolom. Ali, nemojte biti previše zabrinuti, jer se cela ova situacija dešava u njenom spotu koji je urađen za novu pesmu  “Metak u čelo.”
U nastavku teksta donosimo vam spot pa prosudite sami, da li se u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << isplati lojalnost i požrtvovanost ili je to samo put koji vodi u razočaranje.


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zorana Pavić izbegla “metak u čelo”, ali je “dobila” nož u leđa! (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2015

Pop pevačica Zorana Pavić teško je ranjena. Kako smo uspeli da saznamo, pevačica je napadnuta nožem i to u leđa. Za sada je njeno stanje stabilno i pod kontrolom. Ali, nemojte biti previše zabrinuti, jer se cela ova situacija dešava u njenom spotu koji je urađen za novu pesmu  “Metak u čelo.”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.