Zorana Mihajlović: Đilase, svoje firme si razvio za Nobela

Izvor: Kurir, 05.Feb.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Đilase, svoje firme si razvio za Nobela

Program šefa DS je bio odličan, ali samo kada je u pitanju profit njegovih firmi

BEOGRAD - Analizirala ga...

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je juče da je jedini razvojni program koji je bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas imao „program u kome su se razvijale njegove firme“.

Nakon što je Đilas govorio o razvojnom programu DS za Srbiju, Mihajlovićeva ga je ironično pohvalila za uspehe koje je postigao u toj oblasti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali za, kako je rekla, svoje firme.

- Đilasov program je bio odličan jer je 2005. godine od svojih firmi imao prihod od tri milijarde dinara, a već 2012. čak 12 milijardi dinara i tu je za Nobelovu nagradu - istakla je ona. Mihajlovićeva je dodala da je bivši gradonačelnik Beograda imao još jedan program.

- To je uništavanje javnih i komunalnih preduzeća u Beogradu i tu se pokazao kao ekspert - rekla je potpredsednica naprednjaka i dodala da je Đilas „vladao Beogradom pet godina, a da je Beograd postao sit svakojakih razvojnih programa, iz kojih je grad izašao sa dugom i obavezama od gotovo milijardu evra“.

- Stvari u Beogradu moraju da se menjaju. Neophodno je da se napravi ambijent za uspešno funkcionisanje malih i srednjih preduzeća i da veliki projekti počnu istinski da se realizuju - poručila je ona.

(N. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.