Zoran Živković okuplja simpatizere preko Fejsbuka

Izvor: Blic, 23.Nov.2012, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Živković okuplja simpatizere preko Fejsbuka

Beograd - Nekadašnji premijer Zoran Živković pozvao je preko društvenih mreža prijatelje i simpatizere da popune preliminarnu pristupnicu njegovoj "Novoj stranci".

Živković je na svom Fejsbuk profilu pozvao sve zainteresovane da popune preliminarnu pristupnicu na sajtu www.novastranka.rs koja će im, kako je naveo, omogućiti lakši pristup svim informacijama o pripremama za osnivanje stranke.

"Poštovani prijatelji, Ako želite da date podršku osnivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nove stranke, o kojoj zajedno pričamo poslednjih par nedelja, idite na sajt www.novastranka.rs. Tamo se nalazi preliminarna pristupnica, čijim popunjavanjem ulazite u bazu simpatizera buduće stranke. Kada stranka formalno bude osnovana, februara 2013.godine, biće vam dostupne prave pristupnice za članove. Status simpatizera omogućiće vam lakši pristup svim informacijama o pripremama za osnivanje stranke".

Da bi postali simpatizer ili preliminarni član nove stranke Zorana Živkovića pored osnovnih podataka, građani moraju da napišu i JMBG broj, broj lične karte, pošalju fotografiju i napišu "važan datum u porodici".

Živković je ranije najavio da će, ta nova stranka biti na političkom centru, jer je levica "ogrezla u lažima", a desnica "u vulgarnom primitivizmu". Ime stranke planira da drži u tajnosti do osnivačke skupštine u februaru.

"U stranci će biti nekoliko afirmisanih političara, a većinu će činiti građani koji žele najbolje ovoj zemlji... na sajtu će u svakom momentu moći da se vide uplate za stranku, kao i troškovi", rekao je Živković.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković okuplja simpatizere preko Fejsbuka

Izvor: Akter, 23.Nov.2012

Nekadašnji premijer Zoran Živković pozvao je preko društvenih mreža prijatelje i simpatizere da popune preliminarnu pristupnicu njegovoj "Novoj stranci"

Nastavak na Akter...

Živković skuplja članove na Fejsu

Izvor: B92, 23.Nov.2012

Beograd -- Nekadašnji premijer Zoran Živković pozvao je preko društvenih mreža prijatelje i simpatizere da popune preliminarnu pristupnicu njegovoj "Novoj stranci"...Kako prenosi pisanje Foneta list Blic, Živković je na svom profilu na Fejsbuku pozvao sve zainteresovane da popune preliminarnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.