Izvor: S media, 07.Avg.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li nekog ko nema Fejsbuk? Taj je verovatno psihopata

Prema rečima psihologa ljudi koji nisu aktivni ni na jednoj društvenoj mreži su - sumnjivi. Naravno ove optužbe se ne odnose na starije generacije kojima je Fejsbuk stran.

Nemački magazin Der Taggspiegel je otišao još dalje ukazujući na to da su dvojica najaktuelnijih serijskih ubica upravo među "sumnjivima". Fejsbuk profil nisu imali ni Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Holms, počinilac masakra u Denveru, a ni norveški ekstremista Anders Bering Brejvik koji je odgovoran za smrt 77 ljudi.

I ne samo to. Poslodavcima ste vrlo sumnjivi ukoliko nemate profil na Fejsbuku jer jedino što im kao razlog pada na pamet je to da je sadržaj na vašem profilu bio u toj meri "problematičan" da su morali da vam ga izbrišu.

Zato svi vi koji ovo čitate ne morate da brinete...sa vama je sve u redu.

Izvor:S media, M.M. foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Znate li nekog ko nema Fejsbuk? Taj je verovatno psihopata!

Izvor: medio.rs, 07.Avg.2012

Nemati u današnje vreme Fejsbuk je kao biti odsečen od sveta. Iako zvuči strašno ne može ni da se poredi sa zastrašujućim karakteristikama koje psiholozi pripisuju ljudima koji nemaju otvoren profil na ovoj društvenoj mreži.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.